• Απασχολημένο

  • support@offshorecompany.gr

  • Καθημερινά : 09.00 - 18.00

Ίδρυση εταιρείας

Κυπριακές και εξωχώριες δικαιοδοσίες

Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας εταιρικού και φορολογικού σχεδιασμού σε ένα φάσμα διεθνών δικαιοδοσιών, επιτρέποντάς σας να επιλέγετε την τοποθεσία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Κύπρος

Η Κύπρος είναι η νούμερο ένα δικαιοδοσία επιλογής από τους υπεύθυνους διεθνούς φορολογικού σχεδιασμού, επειδή έχει τον χαμηλότερο φορολογικό συντελεστή για τον φόρο εταιρειών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση (ενιαίος συντελεστής 10%).

Η Κύπρος διαθέτει επίσης εκτεταμένο δίκτυο συμβάσεων αποφυγής διπλής φορολογίας. Τις χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε διαρθρώσεις άκρως αποτελεσματικού φορολογικού σχεδιασμού για τους πελάτες μας, επιτρέποντάς τους να αυξήσουν το κέρδος με ελάχιστες δαπάνες.

Ανάμεσα σε άλλα οφέλη της Κύπρου ως επιχειρηματική τοποθεσία είναι η πρόσβαση στις οδηγίες της ΕΕ και η εγγραφή στα μητρώα ΦΠΑ της ΕΕ.

Εξωχώριες δικαιοδοσίες

Οι εξωχώριες (offshore) δικαιοδοσίες, συχνά αναφερόμενες ως φορολογικοί παράδεισοι (tax havens), δεν επιβάλλουν κανέναν εταιρικό φόρο, προσφέροντας προφανές όφελος για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Ωστόσο, για τους περισσότερους πελάτες, συνήθως χρησιμοποιούμε εξωχώριες δικαιοδοσίες σε συνδυασμό με την παρουσία στην Κύπρο. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διατηρούν το Ευρωπαϊκό τους «πρόσωπο», ενώ επίσης εξασφαλίζουν τα οφέλη ευνοϊκότερων φορολογικών συντελεστών σε οποιονδήποτε τόπο.

Ανάμεσα στις διεθνείς δικαιοδοσίες στις οποίες μπορούμε να εργαστούμε περιλαμβάνονται οι Βρετανικοί Παρθένοι Νήσοι, Μπελίζ, Σεϋχέλλες και άλλες.

Για να συζητήσετε τα υπέρ και τα κατά διαφόρων δικαιοδοσιών για την επιχείρησή σας (ή ενός πελάτη), επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Copyright © 2011-2021 All Rights Reserved | OffshoreCompany.Gr